Cumartesi, Ocak 13, 2007

finaller...


kafa dağıtmak için izlenebilicek eğlencelik bir film. biz de kuzenle sınavların iyice bunalttığı bir dönemde azıcık zmn ayırıp izledik snra da oturup ders çalıştık ama ne fayda.. snvlarım çok ii geçmiyor:( moralim acayip bozuk..

Cuma, Ocak 05, 2007

BEYNELMİLEL BİR ŞEY İŞTE!




Güzel bir film, o günün olaylarını ılımlı bir şekilde kafalara çivi çakmaya çalışır gibi değil de daha sakin bir havada anlatmışlar, verilmek istenen mesaj verilmiş, izleyicinin salondan düşünerek çıktığı bir film. Rolünün hakkını veren oyuncular güzel sergilemişler herşeyi, izlenesi bir film ortaya çıkmış.
Posted by Picasa

Perşembe, Ocak 04, 2007

ŞANS



çok şanslıyım, beni anlayan ya da en azından anlamaya çalışan dostlarım var etrafımda. bazen o kadar karmaşık oluyor ki düşüncelerim, kendimi ben bile anlayamaz tanımlayamazken onlar beni anlamaya, gerekiyorsa aklımdaki karışıklığı çözüp bana çözüm sunmaya gerekmiyorsa beni o halde kabullenip saatlerce dinlemeye hazır, aramızdaki bağın hangi kozmik güçlerce böylesine sağlam yapıldığını çözemediğim, kaderin hangi karmaşık trikotajsal faaliyeti eseri bir araya geldiğimizi kavrayamadığım insan grubu... sizi seviyorum. ben hayatın karşıma çıkardığı türlü olaylarla boğuşurken hep yanımda olun, düşüncelerinizle iç dünyama ışık tutun istiyorum.

Posted by Picasa