Salı, Temmuz 24, 2007

yuppi :)


çalışmaya başladım ben :)) hem okul hem iş gzl olcak sanki.. teorik öğrenip pratiğe dökücem; tabi eğer başarabilirsem!!

Posted by Picasa

9 Yorum:

Blogger aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

blogumu sereflendırdıgın için sagol :)

10:36 ÖÖ  
Blogger Unknown dedi ki...

Moleküler biyologsun sanırım. O pipetlerin başka kullanım alanını görmedim ben. Belki organik kimya ya da forensik. Cidden hem okuyup hem çalışma imkanını nasıl buldun? Türkiye'de zor bunu bulmak. Tabi daha Türkiye'de olup olmadığını bile bilmiyorum.

10:53 ÖÖ  
Blogger matilda dedi ki...

aqua >> o ne demek ya:) vaktim oldukça uğrarım ve her zmn beklerim!

h2o2 >> malesef sadece biyologum.
o pipetleri cross match yaparken kullanıyorum. şimdilik bikaç testi öğrenebildm sadece.. laboratuvar ortamı güzel en azından ben seviyorum. ve ebet türkiyedeyim, bir hastanenin laboratuvarında çalışıyorum..

10:40 ÖS  
Blogger deniz dedi ki...

öperim seni, kolay gelsin sekerim. ha bi de fazla yorma kendini.

3:00 ÖÖ  
Blogger Unknown dedi ki...

Ben de bir ara ÇAPA'da çalıştım ama sonra darlandım. Hem yapılan çalışma bana fayda sağlamadı hem de laboratuvar çalışanları PCR haricinde eldiven giymiyorlardı. Bir de ben giyiyorum diye dalga geçiyorlardı. Uyuz olmuştum :) Açık şırıngalar vardı ortalıkta. 2 tecrübe kazanıcam diye deymez dedim ve ayrıldım.

12:37 ÖS  
Blogger matilda dedi ki...

bi şeyler öğreneyim, tecrübe kazanayım istiyorum ben de, ama sonra ben de darlanabilirim fena şekilde maymun iştahlıyım çünkü..

benim çalıştığım yerdekiler tam tersi, çok titizler aksine ben unutuyorum arada eldiven giymeyi de kızıyorlar hemen :> herşey düzgün, heryer temiz olmalı, eldiven önlük fln tam olacak yani...

okula gitmekten daha güzel sanki ben okulda gel-filtrasyonunu öylesine gördm sınava girmeden okudum ama orda nerde nasıl kullanıldığını gördm mesela.. bu gibi şeyleri görünce daha ii oluyor sanki.

4:57 ÖS  
Blogger Unknown dedi ki...

Elbette daha iyi oluyor. Mesela bu konuda ABD'den daha ileride ülkemizden mezun olan öğrenciler. Ben polyacrylamide sekans jeli yürüttüm (Derslerde bir ara mutlaka görürsünüz. Zor bir jeldir). Orada elemanlar daha agarose yürütmemişler adam gibi, yükleyemiyorlar.
Bizim branş matilda pratik işi. Maalesef teorik olarak bir şey hesaplayamıyoruz. Bu yüzden deneyim kazanman süper olur senin için. Hem referansın olur. Koccaman CV sahibi olursun. Ama unutma, her zaman hocalarınla aranı iyi tut. Her yerde insani ilişkiler iş yapıyor. 2.64 mezuniyet ortalaması ile Amerika'ya doktoraya gidiyorum. Daha ne olsun :) Sadece insani ilişkiler ve çevre sayesinde oldu bu diyebilirim. Biraz öğüt gibi oldu ama cidden bu tip manevralar çok kritik. En başından başlamanda fayda var.

11:44 ÖS  
Blogger Kazaam dedi ki...

vay vay vay cross match, teknik terimler felan.
ehehehehe süper süper.
benim de kanımda hipotalamus eksikliği varmış napsak bilemedim (ahahah rezilim. tamam be! sustum)

5:32 ÖÖ  
Blogger matilda dedi ki...

:>
moralimin bozuk olduğu bigünde beni güldürdün..sağol!

6:10 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa